stockholmc_ihop_01

Sveavägen

Medverkar till utvecklingen av Stockholm.

Stockholm C AB är partner till Stockholm – The Capital of Scandinavia. Som partner delar vi de värderingar som ligger till grund för budskapet och vill medverka till utvecklingen av Stockholm som etablerings- och besöksdestination.
stockholmc_info_05

stockholmc_info_08Photographer: Tove Freij

Stockholm C / 50 Huvudgator online

Vår roll är att göra de 50 huvudgatorna på Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Norrmalm, Gamla Stan, Djurgården och Södermalm lite mer kända, öppna, tillgängliga, anslutna och miljövänliga.
Hösten 2017 lyfter vi Sveavägen till Sveavägen.se

stockholmc_info_09Photographer: Jann Lipka

Turistkartan – Huvudgatorna

Som ett led i vårt arbete har vi skapat Turistkartan – Huvudgatorna. Kartan utmanar traditionen att spegla staden med många detaljer, istället visar den enbart huvudgatorna och en Topp 10 lista över sevärdheterna. Kartans enkelhet ger betraktaren snabbt en enad helhetsbild av innerstadens olika stadsdelar. Klicka på MAP i menyraden.
Hämta din karta på Stockholm Visitor Center
Kulturhuset, Sergels Torg 3-5
touristinfo@stockholm.se
Tel: 08-508 28 508

stockholmc_info_03

Grönare gator

I vår strävan mot en bättre värld bidrar varje butik med ett träd till Vi-skogens biståndsarbete.
Resultat av Vi-skogens biståndsarbete
Under 2016 planterades 4 767 093 träd på bönders gårdar i länderna runt Victoriasjön, träd som minskar fattigdom och förbättrar miljön.
Läs mer på www.viskogen.se

stockholmc_info_10Photographer: Yanan Li

Topp 10 Sevärdheter

Sveavägen.se medverkar till utveckligen av Stockholm som besöksdestination, här presenterar vi en Topp 10 lista över aktiviteter att göra i stan. Se listan här…
Stort och smått. Välbesökta museer och unika pärlor. Klassiker som Vasamuseet och nykomlingar som ABBA-museet och Fotografiska. Stockholm har hundratals museer och sevärdheter att besöka. Här är tio av dem som du bara inte får missa!

Text: Visit Stockholm